Bingo Guide – Kom i gang med bingo online!

Det er lett å komme i gang!

Kom igang med BingoÅ komme i gang med å spille bingo online er utrolig enkelt med en bingo guide. Vi har satt sammen en liten tretrinns bingo guide for at du enkelt og raskt skal få innblikk i hvor lett det er å komme i gang. Den viser også hvordan spilleomganger fungerer. Vi har valgt Betsson Bingo som eksempel, men du kan velge hvilken som helst bingoside, for det er i prinsippet det samme på alle bingosier. Den største forskjellen er at enkelte bingosider tillater at man spiller direkte i nettleseren, mens andre lastes ned til din datamaskin og installeres først.

1 – Åpne en bingo konto!

Du trenger bare registrere deg én gang!

Åpne en konto

Öppna bingokontoDet første du må gjøre før du kan begynne på spille, er å åpne en konto. Når du har klikket på lenken til bingosiden her (i dette tilfellet Betsson Bingo) og kommet til hjemmesiden, klikker du på ÅPNE KONTO helt øverst på siden.

Skriv inn dine opplysninger

Registrera bingokontoEn registreringsside åpnes og her skriver du inn dine brukeropplysninger som navn, adresse og slikt. Vær nøye med å skrive inn korrekte opplysninger, og finn ikke på navn og adresse – for når du skal ta ut gevinster, må det være korrekte opplysninger i din bingokonto.

2 – Logg inn!

Du må være innlogget for å spille!

Logg inn

Logga inNår hele registreringsprosessen er ferdig, returnerer du til hjemmesiden (du videresendes sannsynligvis dit automatisk). Oppe til høyre på siden skriver du inn ditt brukernavn og passord, det samme som under registreringen, og klikker på Logg inn.

Oppgi ditt kallenavn

Bingo aliasOm det er første gangen du logger inn, vil du bli bedt om å oppgi et bingokallenavn. Disse opplysningene kan du fylle inn slik du ønsker. Det er slik andre personer i bingorommet vil se deeg. Når du har klikket på registrer, så er alt klart. Oppe til høyre på siden kan du ved Bingosaldo se at du har mottatt 30 kroner inn på din konto helt gratis. Dette er Betsson Bingos velkomstbonus. OBS! SE OM DENNE BONUSEN TILBYS LENGRE AV BETSSON BINGO.

3 – Spill bingo

Spill bingo og ha det morro!

Velg bingorom

Bingo just nuNå kan du begynne å spille. Til høyre under ”pågående spill” kan du se aktuelle bingospill og nedtelling til når de skal starte. Vi velger i dette tilfellet Rubinen.

Kjøp brett

Köp BingobrickaNå åpnes bingorommet i et nytt vindu, og vi velger å kjøpe et brett ved å klikke på knappen ”Kjøp” nederst på siden. Et brett koster i dette tilfellet 10 kroner, og da har vi 20 kroner igjen av våre bonuspenger.

Spill Bingo

Spela bingoNår nedtellingen er over starter spillet. Ball etter ball ropes opp og vises samtidig på skjermen. Har du dette tallet som ballen viser på ditt brett, fylles det i automatisk. Får du en full rad lodrett, vannrett eller diagonalt, er gevinsten på 347 kroner din. Du kan også følge med på hvordan det går for de andre bingospillerne og når noen av disse har bare et tall igjen, vises dette tallet på skjermen. Du kan også se at det her er en jackpot på 1541 kroner som utbetales dersom du får bingo innen 8 baller.

Lykke til!