Ladbrokes

Vurdering: 4.8/5
No Deposit
Bonus
Spille Nå
Bingobonus på 200 Kr og 100 Kr på Spilleautomat
Ladbrokes Funksjoner
Minimum Innskudd 100

Ladbrokes Bingo

På Landbrokes bingo begynner nye spill med bare minutters mellomrom. Går du glipp av pågående spill, kan du kjøpe brett til neste! Det er ikke dyrt å kjøpe brett, de varierer mellom 1 og 10 kroner.
For å begynne å spille bingo som ny spiller, behøver du bare trykke på knappen ”Registrer deg” for å åpne en konto. Når du er registrert, klikker du på knappen ”Spill nå”.
Første gangen du logger inn som ny spiller, må du velge et alias som vises når du logger inn i bingorommet og når du prater i chatten. Ditt alias blir ditt navn i bingoen, så velg med omhu! På hvert spill i bingoen finnes det et garantert gevinstsamling som du kan se på spilleskjemaet og inne i bingosalongen.
Det er også to jackpotter, 51 ballers jackpot og 48 ballers superjackpot. Om du får ”Fullt hus” i bingoen innen 48 balltrekninger, altså innen 48 tall har blitt ropt opp, vinner du den progressive superjackpotten. Og får du ”Fullt hus” innen 51 balltrekninger, vinner du jackpot.

Landbrokes chattegjeng er Anton, Sanna og Johan. Du kan bli kjent med dem under ”Treff chattmoderatorene”. Hver tirsdag formiddag og torsdag ettermiddag, drar de i gang en morsom spørreleg i chatten, der du kan vinne litt ekstra penger til å spille bingo for.

Landbrokes er en av de absolutt største når det gjelder spill online. Du kan foruten bingo også spille kasino, poker, sportsbetting m.m.

Spille Nå Ladbrokes